Trèvol Lleida

Celebra la Setmana Europea de la Mobilitat!

Celebra la Setmana Europea de la Mobilitat!

Com cada any, del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat. Es tracta d’una iniciativa que busca promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic…

Aquest cop, el tema escollit per la Comissió Europa és “Eficiència energètica” i el lema d’enguany és “Combina i mou-te!”.

A Trèvol ens sumem a aquesta iniciativa i et donem algunes idees perquè no deixis de moure’t mentre ajudes al planeta!

  • Ves a fer la compra caminant
  • Intenta portar un ritme més elevat en els desplaçaments curts
  • Canvia el cotxe per la bici en alguns desplaçaments més llargs
  • Ves per les escales sempre que puguis
Mapa Radi 2km Trèvol

I si vius dins del radi d’aquesta imatge, per què no proves de venir al gimnàs caminant? Trigaràs mitja hora, com a màxim, i et servirà per augmentar els teus nivells d’activitat física i, fins i tot, com a escalfament per al teu entrenament!

A més, t’animem a fer tres de les Rutes saludables, proposades pel Departament de Salut. Les rutes saludables són una sèrie de recorreguts, pels diferents municipis de Catalunya, que es poden fer a peu o en bici, d’entre 3 i 5 km.

Les tres rutes que compartim amb tu, surten de Trèvol i recorren alguns dels racons més emblemàtics de la ciutat de Lleida, com La Llotja o el parc de la Mitjana i són una gran idea per passar temps amb la família o amb els amics, mentre realitzes activitat física.

Ruta 7 – Pardinyes (3,9 km)

Ruta 7.3 – Un tomb per La Llotja (5 km)

Ruta 7.4 – La Mitjana (3,1 km)

Celebra la Setmana de la Mobilitat Europea amb nosaltres! I si vols més consells per mantenir-te actiu, no et perdis aquest article.